If you see this page, it is not possible to search the archive right now. Some links may return an error.

We are trying to resolve the problem. Please, try to load Webarchiv again later.



Display: visual, text

14|15 Baťův institut

www.14-15.cz [current version]

Projekt zabývající se revitalizací budov č. 14 a 15 bývalé továrny firmy Baťa ve Zlíně, kde má vzniknout nové kulturní a vzdělávací centrum, které má být sídlem tří kulturních (příspěvkových) institucí.

Publisher: Studio 6.15

Centrum pro ekonomiku a politiku

cepin.cz [current version]

Cílem CEPu je šíření a podpora idejí svobodné společnosti a tržního hospodářství a šíření a podpora myšlenek velkých osobností liberálního myšlení. Informace o sdružení, organizovaných seminářích, vydávaných publikacích, newsletter a články o svobodné společnosti a tržním hospodářství

Publisher: Centrum pro ekonomiku a politiku

Didaktikon

didaktikon.cz/DIDAKT-1.html [current version]

Didaktikon je vzdělávací centrum Univerzity Karlovy a Kampusu Hybernská, z.ú., určené k experimentování, objevování a učení se hrou, jehož hlavním cílem je vzdělávat žáky základních a středních škol heuristickou metodou, tedy metodou řízeného objevování.

Publisher: Univerzita Karlova

Institut postgraduálního vzdělávání ve zdravotnictví

www.ipvz.cz [current version]

Stránky vzdělávací instituce poskytující vzdělávání všem odborným pracovníkům ve zdravotnictví i v jiných resortech. Informace o institutu, studiu a vzdělávacích akcích.

Publisher: Institut postgraduálního vzdělávání ve zdravotnictví

Matfyz

www.matfyz.cz [current version]

Web Matematicko-fyzikální fakultyzaměřený na bývalé studenty. Součástí přůřezový přehled projektů, rozhovory s vyučujícími a absolventy, fotogalerie.

Publisher: Univerzita Karlova

Quip

www.kvalitavpraxi.cz [current version]

Stránky vzdělávací agentury poskytující poradenství v oblasti sociálních služeb. Snahou je posílení nebo udržení sociálního začlenění znevýhodněných lidí a naplňování jejich lidských práv. Součástí provozní informace, informace o projektech, kurzech.

Publisher: Quip

Scio.cz

www.scio.cz [current version]

Stránky zaměřené na školní a mimoškolní vzdělávání. Součástí ukázky testů, metodika měření výsledků vzdělávání a obecných studijních předpokladů.

Publisher: Scio

Týnská škola

skola.collegiummarianum.cz [current version]

Vzdělávací instituce zaměřená na liturgickou a duchovní hudbu 16.-18. století a teoretické i praktické vzdělání v oblasti hudby 17. a 18. století. Informace o studijních oborech

Publisher: Collegium Marianum - Týnská vyšší odborná škola

1