If you see this page, it is not possible to search the archive right now. Some links may return an error.

We are trying to resolve the problem. Please, try to load Webarchiv again later.



Display: visual, text

International Journal of Public Administration, Management and Economic Development

ameko.cz/vedecky_casopis_en.html [current version]

International Journal of Public Administration, Management and Economic Development (IJPAMED) je mezinárodní peer-reviewed časopis publikovaný v anglickém jazyce Fakultou veřejnosprávních a ekonomických studií v Uherském Hradišti. Hlavním cílem časopisu je poskytnout prostor pro mezinárodní výměnu myšlenek a informací o veřejné správě, managementu a ekonomickém rozvoji. Časopis publikuje originální výzkum pokrývající empirické, teoretické, metodologické a politicky relevantní práce v oblasti veřejné správy, managementu a ekonomického rozvoje. Témata spadající do zaměření časopisu zahrnují, ale nejsou omezeny na: fungování veřejné správy; veřejný management; veřejný governance; veřejné finance; veřejné politiky; management podniku; strategický management; místní, regionální, národní a nadnárodní ekonomický rozvoj; globalizace; sociální a environmentální aspekty ekonomického rozvoje.

Publisher: Fakulta veřejnosprávních a ekonomických studií v Uherském Hradišti Vysoká škola Jagiellońská v Toruni, s.r.o.

Licence: CC BY-NC 4.0

Ministerstvo financí České republiky

mfcr.cz [current version]

Stránky Ministerstva financí ČR, informace o organizační struktuře, legislativě, veřejných financích včetně státního rozpočtu a státní pokladny, ekonomice, daních a clech, finančních trzích, aj. v České republice

Publisher: Ministerstvo financí ČR

Národní rozpočtová rada

unrr.cz [current version]

Stránky Národní rozpočtové rady, nezávislého odborného orgánu, jehož hlavním posláním je vyhodnocovat, zda stát a další veřejné instituce dodržují pravidla rozpočtové odpovědnosti daná zákonem č. 23/2017 Sb. Na stránkách zveřejňují aktuality o rozpočtech a fiskální politice a některé své publikace.

Publisher: Národní rozpočtová rada

Státní pokladna

www.statnipokladna.cz [current version]

Cílem projektu Státní pokladna je implementovat Integrovaný informační systém Státní pokladny (IISSP) jako nástroj pro řízení veřejných financí, centralizaci účetních informací státu, konsolidaci vybraných ekonomických ukazatelů za veřejnou správu a komplexní přesné a včasné výkaznictví za celý veřejný sektor v souladu s mezinárodními standardy.

Publisher: Ministerstvo financí ČR

Licence: CC BY-NC-ND 3.0 CZ
1