Zobrazení: vizuální, textové

Děti v dopravě

www.detivdoprave.cz/ [aktuální verze]

Stránky projektu zaměřeného na výchovu a vzdělávání dětí. Informace o tom, chránit děti před dopravními nehodami, jak je vychovávat a vzdělávat v oblasti dopravy. Součástí stránek metodický a didaktický materiál pro pedagogy.

Vydavatel: Centrum dopravního výzkumu

Ekoškolky

eko-skolky.cz [aktuální verze]

Mezinárodní program Ekoškola za pomoci 7 kroků a 4 témat ukazuje mateřským školkám, jak změnit školku a její prostředí k lepšímu. V Ekoškolkách se děti, učitelé a rodiče stávají partnery. Společně zlepšují mateřskou školu a její okolí. Děti se učí samostatně rozhodovat, promýšlet své činy a přebírat zodpovědnost. Koordinuje vzdělávací centrum TEREZA.

Vydavatel: TEREZA, vzdělávací centrum

Licence: CC BY-NC 4.0

Maitrea : inspirace srdcem

maitrea.cz [aktuální verze]

Stránky společnosti Maitrea, jejímž cílem je poskytnout prostor pro ty, kteří cítí potřebu osobního rozvoje a sebepoznání. Kalendář pořádaných akcí, články z oblasti relaxace, umění, filozofie a náboženství, které přispívají k osobnímu rozvoji. Popsány jsou instituce domu osobního rozvoje a mateřské školky, které společnost provozuje

Vydavatel: Maitrea

Základní škola a Mateřská škola Strupčice, okres Chomutov

www.strupcice.cz [aktuální verze]

Školní web informující o škole, třídách, Strupčicích a aktuálním dění. Součástí učební materiály a školní časopis Lunáček.

Vydavatel: Základní škola a Mateřská škola Strupčice, okres Chomutov

Základní škola a Mateřská škola, Tachov, Petra Jilemnického 1995 : škola samostatně zřízená pro žáky se zdravotním postižením

skolatachov.cz [aktuální verze]

Školní web informující o škole, třídách, projektech, vzdělávacích programech, školních akcích a aktuálním dění.

Vydavatel: Základní škola a Mateřská škola, Tachov, Petra Jilemnického 1995

Licence: CC BY-NC-ND 3.0 CZ
1