Zobrazení: vizuální, textové

Clean and smart technologies

www.clean-smart-technologies.com [aktuální verze]

Portál uveřejňuje články o "zelených" technologiích, obnovitelných zdrojích energie, elektromobilitě apod.

Vydavatel: Konstrukce Media

EkoWATT : centrum pro obnovitelné zdroje a úspory energie

ekowatt.cz [aktuální verze]

Stránky společnosti věnující se problematice energetiky, ekonomiky a životního prostředí. Součástí jsou články o obnovitelných zdrojích energie, přehled vydané literatury a nabízených služeb.

Vydavatel: Ekowatt

Energy Centre České Budějovice

eccb.cz [aktuální verze]

Stránky občanského sdružení, které se zaměřuje na poradenskou činnost v oblasti hospodárného využívání energie a zvyšování podílu obnovitelných zdrojů energie. Součástí organizační informace, modelové dotazy.

Vydavatel: Energy Centre České Budějovice

EPC : energetické služby se zaručenou úsporou

www.sluzby-epc.cz [aktuální verze]

Stránky mají za cíl poskytnout zájemcům rychlý a přehledný přístup k informacím o principu poskytování energetických služeb se zárukou, konkrétních realizovaných projektech, postupu výběru a realizace, technických a ekonomických parametrech a přínosech projektů.

Vydavatel: Seven

Nazeleno.cz : chytrá řešení pro každého

nazeleno.cz [aktuální verze]

Informace z oblasti ekologicky šetrných technologií a podobně zaměřeného životního stylu. Pokryty jsou především oblasti vytápění, stavby a zařízení bytu či domu, oblast biopotravin a přírodní kosmetiky, automobilového průmyslu apod. Součástí jsou také informace o dotačních programech na podporu ekologického bydlení

Vydavatel: xBizon

Seven

www.svn.cz [aktuální verze]

Informace o Středisku pro efektivní využívání energie, jeho činnosti, projektech a aktuálním dění. Součástí reference a publikace.

Vydavatel: Seven

TZB-info

tzb-info.cz [aktuální verze]

Oborový zdroj informací zaměřený na technická zařízení budov. Informace jsou určeny jak pro širokou veřejnost, tak i pro odborníky.

Vydavatel: Topinfo

Úsporné spotřebiče v České republice

www.uspornespotrebice.cz [aktuální verze]

Databáze energeticky nejúspornějších spotřebičů, které jsou v prodeji v ČR. Součástí informace o úsporách energie při nákupu a využívání domácích elektrospotřebičů.

Vydavatel: Seven

1